Napovednik: NightArt izobraževanje za Kolektiv KLETKA

Z gojzarjem na eni in natikačem na drugi nogi se NightArt izobraževanje tokrat odpravlja Gorenjski naproti!

V soboto, 8. 7. 2023 se bomo na delovnem vikendu pridružili Kolektivu KLETKA v skupnem razmišljanju o tem, kako ob dobri glasbi poskrbeti še za dobro počutje in varnost vseh obiskovalk_cev.

Fotografija Kolektiva KLETKA
Foto: Arhiv Kolektiva KLETKA

Kolektiv KLETKA je skupina mladih in zagnanih DJ-ev_k ter organizatork_jev dogodkov. Njihovo osnovno gonilo pri organizaciji je ljubezen do techna. Ta jih žene v ustvarjanje nepozabnih izkušenj tako za plesalce_ke in poslušalce_ke kot tudi za ustvarjalce_ke glasbe.

Pravijo, da je njihovo ekipo povezal techno in to povezanost želijo deliti naprej. Verjamejo, da je elektronska glasba univerzalna,  da se v tem skriva njena moč – da poveže ljudi in spreminja svet na bolje.

Ponosni, da so lahko del kulture elektronske glasbe, so se zavezali k temu, da jo po najboljših močeh podpirajo. S projektom NightArt jim pri tem z veseljem pomagamo. Prav zato smo za Kolektiv KLETKA pripravili izobraževanje o možnih zdravstvenih zapletih v nočnem življenju – kako jih poskusiti preprečiti in kako odreagirati, če do njih vseeno pride.

fotografija z dogodka Kolektiva KLETKA
Foto: Sara Šifrar Krajnik

“Za izobraževanje smo se odločili ker sta nam dobro počutje in varnost obiskovalcev naših dogodkov prioriteta. Zavedamo se, da nimamo dobrega pregleda ali vpliva nad tem, kar ljudje počnejo na naših dogodkih, zato želimo biti dobro pripravljeni na vse možne situacije.”, nam je zaupal član Kolektiva.

NightArt voljo do učenja in zagotavljanja večje varnosti pozdravlja, Kolektivu KLETKA pa želi čim več uspešnih dogodkov s čim manj zapleti!

______________________________________________________________________________

Se tudi ti ukvarjaš z organizacijo dogodkov? Želiš, da tvoja zabava predstavlja varen prostor za vse udeleženke_ce? Te zanima, kako zmanjšati možnosti za raznorazna tveganja in zaplete? Preberi več o NightArt izobraževanjih tukaj in nas kontaktiraj preko e-pošte (sanja.kranjc@drogart.org) ali pa pokliči na telefonsko številko 040 813 228.